Babykamer Betsy Ledikant + Commode

Babykamer Betsy Ledikant + Commode
  • Babykamer Betsy Ledikant + Commode
  • Betsy Commode
  • Betsy Commode
  • Betsy Commode

Leverbaar met levertijd: 6-8 weken

Adviesprijs: € 578,00

voor € 349,00

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 578,00

voor € 349,00

Productbeschrijving

Babykamer Betsy Ledikant + Commode

Eigenschappen babykamer Betsy:
- Afmetingen ledikant: 82 x 68 x 125 cm (HxBxD)
- Afmetingen commode: 139x55x93 (LxBxH)
- Matrasmaat ledikant: 60 x 120 cm
- Ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem
- Commode voorzien van 4 lades en een kastje met legplank
- Materiaal: Gelakte meubelplaat, afgewerkt met deco fineer

Let op: Om de  babykamer Betsy compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We streven ernaar om dit binnen 2-3 weken na bestelling en betaling te realiseren. 

 

Babykamer Betsy Ledikant + Commode

Babykamer Betsy brengt vroeger terug, maar dan in een modern jasje. Deze babykamer is uitgevoerd in een witte kleur met notenhouten pootjes en zilverkleurige grepen. 
De babykamer bestaat uit een ledikant en commode. 

Ledikant Betsy
Het ledikant van deze babykamer heeft een standaard afmeting van 60x120cm wat dit ledikant geschikt maakt voor alle standaard ledikantmatrassen. De lattenbodem is verstelbaar in 3 hoogtes en kan dus meegroeien met uw baby. Het ledikant is voorzien van platte spijlenzijden, een gesloten hoofd- en voeteneinde en uitstaande pootjes

Commode Betsy
De commode Betsyis voorzien van 4 lades aan de linkerzijde van het meubel en een deurtje met daarachter 1 legplank aan de rechterzijde. De lades zijn uitgevoerd met een zilveren greep. Het deurtje is voorzien van een zilveren knop. Aan de bovenzijde is deze commode uitgevoerd met een opstaande rand wat er voor zorgt dat de spulletjes op de commode hier niet zo makkelijk af kunnen vallen. De commode is voorzien van uitstaande pootjes in notenkleur. 

Optioneel is bij deze babykamer een bijpassend wandrek te bestellen. Bovenaan deze pagina kunt u aangeven of u het wandrek wilt bijbestellen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier