Babykamer Bopita Ruben Combi Grey

Babykamer Bopita Ruben Combi Grey
  • Babykamer Bopita Ruben Combi Grey
  • Ledikant Bopita Ruben Combi Grey
  • Commode Bopita Ruben Combi Grey
  • Kast Bopita Ruben Combi Grey
  • Wandrek Bopita Ruben Combi Grey (los verkrijgbaar)

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 1.297,00

voor € 799,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 1.297,00

voor € 799,99

Productbeschrijving

Babykamer Bopita Ruben Combi Grey

Eigenschappen

- Set bestaande uit ledikant, commode en kast
- Commode voorzien van 3 lades
- Kast voorzien van 2 roedes en legplanken
- Materiaal: massief beukenhout/MDF
- Matrasmaat: 60x120 cm
- Afmeting ledikant: (h x d x b): 89 x 67 x 125 cm
- Afmeting commode: (h x b x d): 92 x 110 x 55 cm
- Afmeting kast: (h x b x d): 185 x 105 x 55
- Wandrek los verkrijgbaar

Om Babykamer Bopita Ruben compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 à 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Bopita Ruben Combi Grey

Babykamer Ruben is een moderne kamer van het merk Bopita met een industriele look. De randen van de meubels zijn antraciet en de binnenvlakken hebben een grey-wash. Ook heeft de kamer een scandinavisch tintje door de uitstaande pootjes. 

Ledikant
Ledikant Ruben heeft een standaard matrasmaat van 60x120 cm. Het hoofd- en voeteneinde zijn gesloten om uw kleine een geborgen gevel te geven. De lattenbodem is op 3 hoogtes verstelbaar waardoor de ledikant altijd de juiste hoogte heeft. 

Commode
De commode Ruben is voorzien van drie lekker brede lades, zodat u altijd voldoende ruimte heeft. De lades zijn voorzien van witte handgrepen. Om nog meer ruimte te creëeren, kunt u bijpassend wandrekje Ruben meebestellen. 

Kast
De kast is voorzien van 2 roeden en verschillende legplanken, zodat de wardrobe van uw kleine altijd up-to-date kan zijn. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier