Babykamer Casper Antraciet

Nu gratis verzending
Babykamer Casper Antraciet
  • Babykamer Casper Antraciet
  • Babykamer Casper Antraciet
  • Babykamer Casper Antraciet
  • Babykamer Casper Antraciet
  • Babykamer Casper Antraciet
  • Babykamer Casper Antraciet
  • Babykamer Casper Antraciet

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 600,00

voor € 469,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 600,00

voor € 469,99

Productbeschrijving

Babykamer Casper Antraciet

Eigenschappen:
Afmeting ledikant: 124 x 66 x 80 (L x B x H)
Afmeting commode: 90 x 50 x 92 (B x D x H)
Afmeting kast : 52 x 70 x 180 (D x B x H)

LET OP: Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Casper Antraciet

Deze babykamer Casper is een mooie complete babykamer uit de Colorfull Collection. De babykamer heeft een stoere antracietkleur en is afgewerkt met eikenhouten grepen.

Ledikant
Het ledikant heeft een binnenmaat van 60 x 120 centimeter, en wordt geleverd inclusief lattenbodem. De lattenbodem is in hoogte te verstellen. De spijlen zijdes zijn naturelkleurig hout, en en het hoofd en voeteneinde zijn antraciet.

Kommode
De kommode van de Babykamer Casper heeft twee deurtjes, en een open stuk aan de bovenkant waar je erg leuk en handig mandjes in kunt zetten. In de kommode zit een grote legplank. 

Kast
De Kast van de Babykamer Casper heeft een hanggedeelte, en een legplank zodat je lekker veel babyspulletjes kwijt kunt in het kamertje.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier