Babykamer Childhome Ironwood Ashen

Inclusief matras & gratis verzending
Babykamer Childhome Ironwood Ashen
  • Babykamer Childhome Ironwood Ashen
  • Babykamer Childhome Ironwood Ashen Ledikant
  • Babykamer Childhome Ironwood Ashen Commode
  • Babykamer Childhome Ironwood Ashen Commode
  • Babykamer Childhome Ironwood Ashen Kast
  • Babykamer Childhome Ironwood Ashen Kast indeling

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 1.299,99

voor € 599,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 1.299,99

voor € 599,99

Productbeschrijving

Babykamer Childhome Ironwood Ashen

Eigenschappen babykamer Ironwood Ashen:
- Bestaande uit een ledikant, commode en kast
- Materiaal babykamer: Meubelplaat / Metaal
- Afmeting ledikant: 125 x 65 x 95 cm
- Afmeting commode: 100 x 53 x 96 cm 
- Afmeting kast: 100 x 53 x 188 cm 

Let op! Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2-3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Childhome Ironwood Ashen

De complete babykamer Ironwood Ashen van Childhome is een stoere houtkleurige kamer, afgewerkt met trendy metalen pootjes die deze babykamer een moderne look geven. De babykamer bestaat uit een ledikant, commode met opzet en een 2-deurskast. 

Ledikant Ironwood Ashen
Het ledikant van deze babykamer heeft een binnenmaat van 60x120 waardoor deze geschikt is voor standaard ledikantmatrassen. De lattenbodem van dit ledikant is in 3 hoogtes verstelbaar (28-46-62 cm) zodat deze babykamer met uw kleintje mee kan groeien vanaf geboorte.

Commode Ironwood Ashen
De commode Ironwood is voorzien van 3 ruime lades met soft-closegeleiders. De commode wordt daarnaast geleverd met een handige opzet zodat u het aankleedkussen in de lengte op de commode kunt plaatsen, dit vergemakkelijkt het verschonen en aankleden van de baby. De commodeopzet is afneembaar zodat u de commode later ook als opbergkast kunt gebruiken. 

Kast Ironwood Ashen
De grote 2-deurskast behorende bij deze babykamer is voorzien van 3 legplanken en een hangroede over de gehele breedte. U heeft met deze ruime kledingkast dus voldoende ruimte om alle babykleertjes op te bergen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier