Babykamer Childhome Palma White Oak 60x120 + 2 deurs

Nu gratis thuis bezorgd
Babykamer Childhome Palma White Oak
  • Kast Childhome Palma White Oak
  • Tienerbed Childhome Palma White Oak
  • Commode Childhome Palma White Oak
  • Ledikant Childhome Palma White Oak
  • Babykamer Childhome Palma White Oak

Leverbaar met levertijd: 6-8 weken

€ 1.265,00
Productbeschrijving

Babykamer Childhome Palma White Oak

Eigenschappen

- Merk: Childhome
- Grote kast met roede, legplanken en lade
- Afmeting ledikant: 125 x 65 x 95 cm 
- Afmeting commode: 130 x 55 x 90 cm 
- Afmeting kast: 90 x 55 x 190 cm 
- Materiaal: meubelplaat
- Onzichtbare handgrepen
- Lades/deuren voorzien van soft-close

LET OP: Dit product wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier en bij u thuis bezorgd door onze chauffeurs. De levertijd hierop bedraagt ongeveer 6 à 8 weken.

Babykamer Childhome Palma White Oak

Babykamer Palma White Oak is een hippe babykamer met een eigentijdse moderne uitstraling door de combinatie van wit met beukenhouten accenten.

Ledikant
Dit ledikant heeft een gesloten hoofd- en voeteneinde wat uw kleine een geborgen gevoel geeft. De lattenbodem is op 3 hoogtes verstelbaar, waardoor deze altijd de juiste hoogte heeft voor uw kleine. Het ledikant is voorzien van platte, rechthoekige spijlen voor een moderne uitstraling, en is geschikt voor matrassen van 60x120cm. 

Wanneer uw kindje uit de ledikant is gegroeid, is deze ombouwbaar tot een tienerbed! Het ledikant wordt geleverd inclusief tienerbed zijdes en een lattenbodem van 90x200 cm.

Commode
Commode Palma is een extra brede commode waar u al uw babyspullen in kwijt kunt! De commode heeft 3 lades die zijn voorzien van een soft-close systeem. Naast de 3 lades heeft de commode ook een gesloten opbergschap. De commode wordt geleverd inclusief bladvergroter, die tevens ook afneembaar is, zodat de commode als normale opbergkast kan worden gebruikt. 

Kast
Kast Palma is een grote kast die voorzien is van een roede, legplanken en een lade. Zowel de lade als de deuren zijn voorzien van een soft-close systeem, zodat uw kleine niet wakker hoeft te worden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier