Babykamer Classic Natural Doorgroeiledikant + Commode

Babykamer Classic Grey Ledikant + Commode
  • Commode classic natural
  • Doorgroeiledikant classic natural
  • Babykamer Classic Grey Ledikant + Commode
  • Juniorbed

Leverbaar met levertijd: 8-12 weken

€ 259,99

Prijs zoals weergegeven: € 259,99

Commode Classic Natural   +€ 0,00
Doorgroeiledikant 70x140 Classic Natural   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 259,99

Productbeschrijving

Babykamer Classic Natural Doorgroeiledikant + Commode

Eigenschappen

- Merk: Colorfull Home
1 brede roede
- 2 brede legplanken
- 1 open compartiment
- Baby verschoon hoogte commode: 85 cm
- Afmetingen commode: 94 x 78 x 41/68 cm

- Afmeting ledikant: L143 x B77 x H80
- Matrasmaat: 70x140

LET OP: Dit product wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier en bij u thuis bezorgd door onze chauffeurs. De levertijd hierop bedraagt ongeveer 8 à 12 weken.

Babykamer Classic Natural Doorgroeiledikant + Commode

De Classic-serie van Colorfull Home is een mooie basic babykamer die alles heeft wat u nodig zult hebben voor uw kleine. De meubels hebben een strakke, moderne look en zijn gemaakt van naturel beukenhout. 

Deze mooie doorgroeiledikant van Colorful Home is geschikt vanaf de geboorte tot wel 7 jaar! De eerste maanden kunt u dit bedje als een fijne, geborgen ledikant voor uw kindje gebruiken. De hoogte van het ledikantje is verstelbaar op 3 verschillende hoogtes waardoor het ledikant met uw kindje meegroeit. 

Wanneer uw kindje ouder is, kunnen de spijlenzijdes verwijderd worden en de meegeleverde peuterbedzijdes geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er een peuterbed die door te gebruiken is tot circa. 7 jaar. Het peuterbed is geschikt voor matrassen van 70x140 cm

Deze commode biedt u alle opslagruimte die u nodig heeft en is van alle gemakken voorzien! De commode heeft een open compartiment en een afgesloten onderdeel met 2 deurtjes. De commdoe wordt inclusief bladvergroter meegeleverd. Op deze manier kunt u nog makkelijk uw kindje verschonen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier