Babykamer Claudia (2-deurs kast)

Nu gratis verzending
Babykamer Claudia 2-deurs
  • Babykamer Claudia 2-deurs

Adviesprijs: € 1.099,99

voor € 699,99

Productbeschrijving

Afmetingen Babykamer Claudia

Afmetingen ledikant: 79×72×128 cm (HxBxD)
Afmetingen kommode: 90×102×53 cm (HxBxD)
Afmetingen kast: 177×102×53 cm (HxBxD)

Babykamer Claudia

Bestaande uit ledikant, kommode & kast. Dit in de kleur combinatie wit-grijs. Gemaakt van een combinatie van MDF en mooie meubelplaat.

Deze babykamer wordt momenteel gratis thuisbezorgd 

Dubbelklik op de afbeelding voor een vergroting.

Kenmerken Babykamer Claudia

Mooie babykamer in met folie overtrokken MDF in combinatie met meubelplaat. De kommode is voorzien van twee deuren. De 2-Deurs kast is voorzien van 2 legplanken en een hanggedeelte.

Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.  

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier