Babykamer Daphne

Inclusief matras & gratis verzending
Babykamer Daphne
  • Babykamer Daphne
  • Babykamer Daphne
  • Babykamer Daphne
  • Babykamer Daphne
  • Babykamer Daphne
  • Babykamer Daphne
  • Babykamer Daphne
  • Babykamer Daphne

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 1.099,97

voor € 599,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 1.099,97

voor € 599,99

Productbeschrijving

Afmetingen Babykamer Daphne

Eigenschappen babykamer: 

- Ledikant (HxBxD):76 x 72 x 129 cm
- Commode(HxBxD): 93 × 106 × 56 cm
- Kast(HxBxD): 176 × 96 × 52 cm
- Materiaal: Meubelplaat met folielaag

Let op: Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 à 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Daphne

Deze babykamer Daphne is een romantische babykamer met een mooie afwerking in alle onderdelen.

Ledikant Daphne
Mooie ledikant met verstelbare lattenbodem. De bodem kan op halverwege en op de lage stand staan zodat je het ledikant lang kunt doorgebruiken. Het ledikant heeft een binnenmaat van 60 x 120. 

Kommode Daphne
De kommode Daphne is erg handig omdat deze twee lades heeft en twee deuren. Met de lades heb je alles bij de hand om je baby te kunnen verschonen en door de kastjes eronder heb je veel opberg ruimte. 

Kast Daphne
De kast Daphne is voorzien van 2 legplanken en een hanggedeelte. Je kunt dus je mooie kleertjes netjes ophangen en heeft nog veel ruimte over om andere spulletjes op te kunnen bergen.

Het wandrekje is los verkrijgbaar en maakt de babykamer helemaal af. Indien u nog meer vragen heeft neem contact met ons op, ons team staat klaar u te adviseren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier