Babykamer Janet Turquoise

Nu gratis verzending
Babykamer Janet Turquoise
  • Babykamer Janet Turquoise
  • Babykamer Janet Turquoise
  • Babykamer Janet Turquoise
  • Babykamer Janet Turquoise
  • Babykamer Janet Turquoise
  • Babykamer Janet Turquoise
  • Babykamer Janet Turquoise

Leverbaar met levertijd: 8-12 weken

Adviesprijs: € 1.599,99

voor € 1.249,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 1.599,99

voor € 1.249,99

Productbeschrijving

Babykamer Janet Turquoise

Eigenschappen

- Matrasmaat: 70 x 140 cm
- Inclusief bladvergroter
- Inclusief juniorbedzijdes 
- Meubels voorzien van soft-close en self-close systemen
- Materiaal: massief beukenhout, meubelplaat
Afmeting commode: 102 x 116 x 53/70 cm
- Afmeting kast: 189 x 116 x 53 cm
- Afmeting ledikant: 150 x 77 x 83 cm

LET OP: Dit product wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier en bij u thuis bezorgd door onze chauffeurs. De levertijd hierop bedraagt ongeveer 8 à 12 weken.

Babykamer Janet Turquoise

Let op! Dit is een web-only product. U kunt deze babykamer niet bekijken in onze showroom.

Babykamer Janet van Colorful Home is niet alleen een mooie, moderne babykamer, maar heeft ook prachtige LED-verlichting! Janet heeft in alle meubels op innovatieve wijze LED-verlichting verwerkt, waardoor uw babykamer prachtig verlicht is. 

Doorgroeiledikant
De eerste maanden kunt u dit bedje als een fijne, geborgen ledikant voor uw kindje gebruiken. De hoogte van het ledikantje is verstelbaar op 3 verschillende hoogtes waardoor het ledikant met uw kindje meegroeit. 
Wanneer uw kindje ouder is, kunnen de spijlenzijdes verwijderd worden en de meegeleverde juniorbedzijdes geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er een juniorbed die door te gebruiken is tot circa. 7 jaar. Het juniorbed is geschikt voor matrassen van 70x140 cm.

Commode
Commode Glowey heeft 3 deurtjes met soft-close en 2 zelf-sluitende lades.
Inclusief bladvergroter zodat u uw kindje nog makkelijker kunt verschonen!

Kast
Deze moderne kast heeft alle ruimte voor uw babyspullen! Kast Glowy is voorzien van 5 deuren met soft-close systeem, 5 legplanken en 1 roede. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier