Babykamer Lars Ledikant + Commode + Wandrek

Babykamer Lars Ledikant + Commode + Wandrek
  • Babykamer Lars Ledikant + Commode + Wandrek
  • Babykamer Lars Ledikant
  • Babykamer Lars Commode
  • Babykamer Lars Wandrek

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 499,99

voor € 299,99

Productbeschrijving

Eigenschappen Babykamer Lars Ledikant + Commode + Wandrek

- Materiaal: Meubelplaat met fineerlaag
- Afmetingen Ledikant: 100 x 123 x 70 cm
- Afmetingen Commode: 90 x 120 x 52 cm
- Afmetingen Wandrek: 16.5 x 80 x 18 cm

Om deze babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 à 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

 

Babykamer Lars Ledikant + Commode + Wandrek

Babykamer Lars is een strakke moderne babykamer, uitgevoerd in wit met walnootkleurige accenten. Het ledikant is geschikt voor matrassen met een afmeting van 60 x 120cm en is verstelbaar in verschillende standen.
De commode is voorzien van 3 laden en een aantal ruime open vakken. De commode heeft ook een opzet, waardoor u het aankleedkussen in de lengte op de commode kunt leggen om uw kindje makkelijker aan te kleden. 
Het bijpassende wandrekje maakt deze babykamer helemaal af! Op het plankje kunt u handige spulletjes bewaren om uw kleintje te verschonen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier