Babykamer Marijn

Inclusief matras & gratis verzending
Babykamer Marijn
  • Babykamer Marijn
  • Ledikant Marijn zijde
  • Ledikant Marijn voor
  • Commode Marijn dicht
  • Commode Marijn open
  • Kast Marijn dicht
  • Kast Marijn Open
  • Ledikant met lade zij
  • Ledikant met lade voor

Niet in voorraad. Vraag naar de levertijd.

Adviesprijs: € 899,97

voor € 799,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 899,97

voor € 799,99

Productbeschrijving

Babykamer Marijn

Eigenschappen
Ledikant:
- Verstelbaar in 3 standen
- Geschikt voor matrassen van 60x120 cm
- Inclusief bedlade
- Voorzien van ronde spijlen
- Afmeting: L126 x B67 x H85cm

Commode
- Voorzien van 3 lades & een deurtje
- Afmetingen: 130 x 55 x 92 cm (BxDxH)

Kast
- 2-deurskast
- Inclusief kledingroede en legplank
- Afmeting: 90 x 85 x 200 cm (BxDxH)

Let op! Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2-3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Marijn

Deze babykamer bestaat uit een ledikant, commode en 2-deurskast en is uitgevoerd in een mooie naturel houtkleur gecombineerd met wit.
Het ledikant heeft ronde spijlen, kan in diverse hoogtes versteld worden en is geschikt voor matrasjes met een afmeting van 60x120cm. Bij deze kamer wordt een bijpassende bedlade geleverd. 

De ruime commode heeft 3 lades en een deurtje met legplanken daarachter. De 2-deurskast is voorzien van een hangroede en een legplank over de gehele breedte zodat u de kleertjes van uw kindje goed kan opbergen. 

 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier