Babykamer Neo Tess Gesloten

Babykamer Tess
  • Babykamer Nova Tess Gesloten
  • Babykamer Neo Tess Gesloten | Ledikant

Leverbaar met levertijd: 6-8 weken

Adviesprijs: € 559,99

voor € 319,99

Productbeschrijving

Babykamer Neo Tess Gesloten

Afmetingen

- Ledikant Open: 125 x 66 x 80 cm (L x B x H)
- Commode Neo: 81 x 91 x 50 cm (B x H x D)
- Kast Tess: 52 x 70 x 180 cm (D x B x H)

LET OP: Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 4 á 6 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Neo Tess Gesloten

De babykamer Neo Tess Gesloten is een combinatiebabykamer bestaande uit een ledikant Gesloten, commode Neo en kast Tess. De babykamer is uitgevoerd in een mooie witte kleur. 
Het ledikant heeft ronde spijlen met een gesloten hoofd- en voeteneinde en kan in verschillende hoogtes worden versteld. Het ledikant is geschikt voor matrassen van 60x120 cm. 
De moderne commode Neo heeft een mooie strakke uitstraling. Deze commode heeft maar liefst 5 ruime lades waar u alle spullen voor uw kleintje in kunt opbergen! Daarnaast is de commode netjes afgewerkt door het weglaten van de handgrepen en de korte pootjes
Kast Tess is gemaakt van meubelplaat en afgewerkt met een witte folielaag. Deze strakke en moderne kast bestaat uit een legplank en een roede over de gehele breedte van de kast. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier