Babykamer Nicky

Nu gratis verzending
Babykamers | Babykamer Nicky
  • Babykamers | Babykamer Nicky
  • Babykamers | Kast Nicky

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 1.099,99

voor € 699,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 1.099,99

voor € 699,99

Productbeschrijving

Afmetingen Babykamer Nicky

- Kledingkast 180x105x53 cm (HxBxD)
- Commode 92x105x53 cm (HxBxD)
- Ledikant 90x132x72 cm (HxBxD)

Let op: Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 à 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Nicky

Deze babykamer Nicky is een prachtige babykamer met een mooie afwerking in alle onderdelen.

Ledikant Nicky
Mooie ledikant met verstelbare lattenbodem. De bodem kan op halverwege en op de lage stand staan zodat je het ledikant lang kunt doorgebruiken. Het ledikant heeft een binnenmaat van 60 x 120. De afmetingen van dit ledikant zijn 90x132x72 cm (HxBxD). 

Kommode Nicky
De kommode Nicky is superhandig omdat deze drie lades. Met de lades heb je alles bij de hand om je baby te kunnen verschonen en heb je erg veel opberg ruimte. De afmetingen van deze commode zijn 92x105x53 cm (HxBxD).

Kast Nicky
De kast Nicky is voorzien van 2 legplanken en een hanggedeelte. je kunt dus je mooie kleertjes netjes ophangen en hevt nog veel ruimte over om andere spulletjes op te kunnen bergen. De afmetingen van deze kledingkast zijn 180x105x53 cm (HxBxD).

Het wandrekje is los verkrijgbaar en maakt de babykamer helemaal af. Indien u nog meer vragen heeft neem contact met ons op, ons team staat klaar u te adviseren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier