Babykamer Ruben Ledikant + Commode

Babykamer Ruben Ledikant + Commode
  • Babykamer Ruben Ledikant + Commode
  • Ruben | Commode
  • Ruben Ledikant + commode
  • Ruben | Ledikant

Adviesprijs: € 699,99

voor € 349,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 699,99

voor € 349,99

Productbeschrijving

Babykamer Ruben Ledikant + Commode

Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

 

Babykamer Ruben Ledikant + Commode

Deze babykamer bestaat uit een ledikant en een kommode.

De afmetingen:
- Ledikant binnenmaat 60cm x 120cm

Ledikant
Het ledikant heeft een spijlen zijde. De lattenbodem is inclusief en deze is in hoogte verstelbaar.

Kommode
De kommode van deze babykamer is een compacte commode met drie laden.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier