Babykamer Simon

Nu gratis verzending
Babykamer Simon
  • Babykamer Simon
  • Babykamer Simon | Ledikant
  • Babykamer Simon | Ledikant
  • Babykamer Simon | Commode
  • Babykamer Simon | Kast

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 1.099,99

voor € 629,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 1.099,99

voor € 629,99

Productbeschrijving

Babykamer Simon

- Afmeting ledikant: 79 x 72 x 132 cm (HxBxD)
- Afmeting commode: 92 x 115 x 53 cm (HxBxD)
- Afmeting kast: 180 x 105 x 53 cm (HxBxD)
- Materiaal: MDF

Let op: Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 à 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Simon

Babykamer Simon is een moderne babykamer bestaande uit een ledikant, commode en kledingkast. De babykamer is wit met houtkleur en de meubelen zijn afgewerkt met zilverkleurige handgrepen. 
Het ledikant Simon heeft een binnenmaat van 60x120cm en is hierdoor geschikt voor standaard ledikantmatrassen en bedaankleding. De lattenbodem van het ledikant is verstelbaar in hoogte. De commode van babykamer Simon is voorzien van 3 ruime lades. De 2-deurskast heeft zowel 2 deuren als een lade aan de onderzijde. Aan de binnenkant van de kast vindt u zowel een hang- als leggedeelte.

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier