Ledikant + Commode Tess XL

Babykamer Tess
  • Babykamer Tess XL Ledikant + Commode
  • Kommode Tess Xl met extra groot blad
  • Babykamer Tess XL
  • Babykamer Tess XL

Adviesprijs: € 219,98

voor € 199,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 219,98

voor € 199,99

Productbeschrijving

Ledikant + Commode Tess XL

Afmetingen

- Ledikant: 124 x 66 x 80 (L x B x H)
- Commode (kastje):  50 x 82,5 x 90cm (D x B x H)
- Commode (bovenblad): 78 x 90cm (DxB)

*Deze set is zonder kleding kast.

LET OP: Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te realiseren. 

Ledikant + Commode Tess XL

Let op: Deze set bestaat uit een ledikant en commode. De kast is los verkrijgbaar.

Babykamer Tess XL bestaat uit een ledikant en een extra grote commode. Deze set wordt aangeboden tegen een scherpe prijs. De commode van deze babykamer is gemaakt van meubelplaat met een witte folielaag.
De commode is voorzien van een XL blad, hierdoor kan het aankleedkussen in de lengte op het blad geplaatst worden zodat jij je kindje heel gemakkelijk kunt verschonen en toch nog genoeg ruimte op de commode overhoudt voor andere spulletjes. De commode is voorzien van 2 deurtjes met daarachter een legplank
Het ledikant is gemaakt van meubelplaat gecombineerd met grenenhout in een whitewash kleur. Het ledikant kan in hoogte worden versteld. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier