Babykamer Thijs Ledikant + Commode

Babykamer Thijs Ledikant + Commode
  • Babykamer Thijs Ledikant + Commode | Ledikant zijaanzicht
  • Babykamer Thijs Ledikant + Commode
  • Babykamer Thijs Ledikant + Commode | Commode
  • Babykamer Thijs Ledikant + Commode | Commode indeling
  • Babykamer Thijs Ledikant + Commode | Ledikant

Leverbaar met levertijd: 4-6 weken

Adviesprijs: € 299,99

voor € 199,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 299,99

voor € 199,99

Productbeschrijving

Babykamer Thijs Ledikant + Commode

Eigenschappen
Ledikant:
- Verstelbaar in 3 standen
- Geschikt voor matrassen van 60x120 cm
- Voorzien van afgeronde hoofd- en voeteneinde

Commode
- Voorzien van 2 deurtjes met legplanken en een open vak
- Afmetingen: bxdxh : 90cm x 50cm x 92cm

Kies bovenaan de pagina of u het bijbehorende wandplankje Thijs wilt bijbestellen. Let op! Het plankje wijkt af van de afbeelding. Het wandrek heeft een witte achterzijde en een houtkleurig legplankje. 

Babykamer Thijs Ledikant + Commode

Deze babykamer bestaat uit een ledikant en commode en is uitgevoerd in wit met greywash onderdelen 
Het ledikant heeft ronde spijlen, kan in diverse hoogtes versteld worden en is geschikt voor matrasjes met een afmeting van 60x120cm. 
De ruime commode heeft 2 deurtjes met daarachter legplanken en een open vak voor het gemakkelijk opbergen van spulletjes.

Let op! Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2-3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier