Babykamer Yazz

Nu gratis verzending
Babykamer Yazz
  • Babykamer Yazz | Ledikant
  • Babykamer Yazz | Kast/commode
  • Babykamer Yazz
  • Babykamer Yazz
  • Babykamer Yazz | Kastje
  • Babykamer Yazz | Kast
  • Babykamer Yazz

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 999,99

voor € 649,99

Productbeschrijving

Babykamer Yazz

Eigenschappen: 
- Materiaal: Folie overtrekken MDF
- Afmeting ledikant: 88 x 67,5 x 124 cm (HxBxD)
- Afmeting kast/commode: 190 x 127 x 51 cm (HxBxD)
- Afmeting opbergkist: 66 x 80 x 55 cm (HxBxD)

Let op: Om de Babykamer Yazz compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 à 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Babykamer Yazz

Babykamer Yazz is een unieke babykamer omdat deze omgebouwd kan worden tot verschillende onderdelen! Deze babykamer bestaat uit een ledikant en een kast/commode. Doordat de kast en commode in één zijn, is deze set ideaal voor de kleinere babykamertjes! Wanneer uw kindje groter wordt, kunt u de commode ombouwen tot een bankje en een losse opbergkist. Zo kunt u nog langer plezier hebben van deze leuke kamer! De kussens voor het bankje zijn uiteraard inclusief. 
Het ledikant is geschikt voor standaard matrasjes met een afmeting van 60x120cm en kan in diverse hoogtes worden versteld. De kast/commode is voorzien van een ééndeurskastje, een tweedeurs commode en nog 3 lades onderin het meubel, u heeft hierin dus erg veel opbergruimte!
De kamer is uitgevoerd in wit met bruin-grijze houtlook accenten en heeft kenmerkende pootjes.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier