Babykledingset Babyjem Wit | 2x Muts / 2x Krabwant / 3x Sokjes

Babykledingset Babyjem Wit | 2x Muts / 2x Krabwant / 3x Sokjes
  • Babykledingset Babyjem Wit | 2x Muts / 2x Krabwant / 3x Sokjes

In voorraad

€ 9,99

Prijs zoals weergegeven: € 9,99

Sokjes Uni Wit 0-3mnd 3 stuks   +€ 0,00
Krabwantjes Babyjem Newborn Uni Wit   +€ 0,00
Muts Babyjem Wit New Born   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 9,99

Productbeschrijving

Babykledingset Babyjem Wit | 2x Muts / 2x Krabwant / 3x Sokjes

Eigenschappen:
- Set bestaande uit 2 mutsjes, 2 setjes krabwantjes en 3 paar sokjes
- Maat mutsjes: newborn (50/56)
- Maat krabwantjes: newborn (50/56)
- Maat sokjes: 0-3 maanden

Babykledingset Babyjem Wit | 2x Muts / 2x Krabwant / 3x Sokjes

Met deze handige set heeft u alle accessoires in één voor uw kleintje. De set bestaat uit 2 mutsjes, 2 setjes krabwantjes en 3 paar sokjes en dezelfde kleur. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier