Babymoov Babybols 180 ml - 6 stuks

Babymoov Babybols 180 ml - 6 stuks
  • Babymoov Babybols 180 ml - 6 stuks

In voorraad

€ 7,99
Productbeschrijving

Babymoov Babybols 180 ml - 6 stuks

Eigenschappen
- Babymoov Babybols
- Inhoud 180 ML
- 6 stuks
- Makkelijk maaltijd bewaren en vervoeren voor uw baby
- Schroefdeksel voor een 100% herme-tische sluiting
- Makkelijk schoon te maken
- Steriliseerbaar, gaat in de magnetron, diepvries en vaatwasmachinebestendig

Babymoov Babybols 180 ml - 6 stuks

 De Babymoov babybols worden geleverd per 6 stuks. Ieder bakje heeft zijn eigen kleurtje en de inhoud hiervan is 180 ml. Dit bakje is praktisch voor het bewaren en vervoeren van de maaltijden voor uw baby. De bakjes hebben een doorzichtig materiaal en een beschrijbare oppervlakte om de maaltijd te noteren. De bakjes zijn makkelijk schoon te maken. De bakjes gaan in de magnetron en zijn diepvries en vaatwasmachinebestendig. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier