Babymoov | Compact'Up Moonlight B012009

babymoov moonlight
  • Compact'up moonlight
  • Compact'up moonlight babymoov
  • babymoov moonlight

Adviesprijs: € 119,99

voor € 95,99

Productbeschrijving

Babymoov | Compact'Up Moonlight B012009

Eigenschappen:

-Kleur: Grijs
-Materiaal: metaal en polyester
-Inclusief: speelboog met 2 speeltjes
-Leeftijd: Vanaf 0 maanden (max. 9 kg)

 

Babymoov | Compact'Up Moonlight B012009

Het Compact'Up ligstoeltje van Badabulle is ideaal voor je kindje om in te eten en om in te spelen! In dit stoeltje hoeft je kindje zich nooit te vervelen, het stoeltje beschikt namelijk over een schommelfunctie en is daarnaast uitgerust met een afneembare speelboog met 2 speeltjes. 

Het stoeltje is in hoogte verstelbaar in 5 posities. De rugleuning is verstelbaar in 2 standen, je kindje kan dus zowel lekker liggen als zitten in het stoeltje. De schommelfunctie is in beide posities te gebruiken. 

De schommelfunctie is te gebruiken door de klipjes aan de achterkant van de stoel in te klappen, wil je dat je kindje weer vast staat? Dan zet je de klipjes weer uit en staat de stoel stabiel. 

Het stoeltje is gemakkelijk in en uit te klappen en is gemakkelijk te vervoeren. De hoes van het stoeltje is afneembaar en kan in de wasmachine gewassen worden. Je kindje kan heerlijk slapen en spelen in deze ligstoel! 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier