B-kids Nachtlamp & Projector Pink

B-kids Nachtlamp & Projector Pink
  • B-kids Nachtlamp & Projector Pink
  • B-kids Nachtlamp & Projector Pink
  • B-kids Nachtlamp & Projector Pink

In voorraad

Adviesprijs: € 32,99

voor € 24,99

Productbeschrijving

B-kids Nachtlamp & Projector Pink

Eigenschappen

- Nachtlampje
- Projector
- 6 melodieën, 3 natuurgeluiden
- Volumeregeling
- Met geluidssensor
- Schakelt automatisch uit
- Werkt op 3x AA batterijen (exclusief)
- Geschikt vanaf 0 maanden

B-kids Nachtlamp & Projector Pink

Dit lieve, veelzijdige nachtlampje van het merk B-kids zorgt ervoor dat uw kindje 's nachts lekker doorslaapt. De projector projecteerd een mooie sterrenhemel zodat uw kindje een een zacht licht en muziek in slaap kan vallen. 

U kunt dit nachtlampje aan de rand van eht ledikantje bevestigen, of gewoon ergens neerzetten. Verander de stand van de projector voor een groot of klein oppervlak sterren. De projector heeft verschillende melodieën en natuurgeluiden. 

In het lampje zit een sensor die ervoor zorgt dat het lampje automatisch aanspringt wanneer uw kindje geluid maakt. Door op de ster in het midden te drukken selecteerd u een van de 6 melodieën of natuurgeluiden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier