Babyswing Baninni Stellino Birdy

Babyswing Baninni Stellino Birdy
  • Babyswing Baninni Stellino Birdy
  • Babyswing Baninni Stellino Birdy
  • Babyswing Baninni Stellino Birdy
  • Babyswing Baninni Stellino Birdy
  • Babyswing Baninni Stellino Birdy

In voorraad

Adviesprijs: € 89,99

voor € 79,99

Productbeschrijving

Babyswing Baninni Stellino Birdy

Eigenschappen:
- Swingsnelheid in 5 standen in te stellen
- Afneembare speelboog met 3 speeltjes
- Muziek, met volumeregeling (12 verschillende melodietjes)
- Zitje in 2 posities verstelbaar
- Comfortabele, afneembare hoofdsteun
- Drie timer tijden voor automatische afsluiting
- Gemakkelijk in te klappen en op te bergen
- Afneembare en wasbare bekleding
- Voorzien van een 3-puntsgordel
- Werkt op batterijen (niet inbegrepen)
- Geschikt vanaf geboorte tot 9 kg
- Afmeting uitgeklapt: 76x61x69cm
- Afmeting ingeklapt: 60x66x28cm

Babyswing Baninni Stellino Birdy

Deze vrolijke babyswing van Baninni zorgt ervoor dat uw baby heerlijk kan schommelen en relaxen. De swing is in 5 verschillende snelheden in te stellen en kan 12 melodieën spelen. Het volume van de muziek is instelbaar. De speelboog met 3 vrolijke speeltjes is afneembaar. 
De babyswing is te gebruiken vanaf geboorte. De zachte hoofdsteun zorgt in de eerste maanden voor de nodige steun en comfort. Wanneer uw kleintje ouder worden, kan de hoofdsteun verwijderd worden en kan de rugleuning van de babyswing worden versteld zodat uw baby iets rechterop zit. 
Wanneer de baby swing niet wordt gebruikt, is deze gemakkelijk inklapbaar om op te bergen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier