Babyswing Little World Dreamday Dots

Babyswing Little World Dreamday Gray
  • Babyswing Little World Dreamday Dots
  • Babyswing Little World Dreamday Dots
  • Babyswing Little World Dreamday Dots
  • Babyswing Little World Dreamday Dots

In voorraad.

Adviesprijs: € 109,99

voor € 69,99

Productbeschrijving

Babyswing Little World Dreamday Dots

Eigenschappen

- Inclusief speelboog 
- Eenvoudig inklapbaar 
- Inclusief 5-punt veiligheidsgordel
- Timer om uitschakeling in te stellen
- Schommelsnelheid in 5 standen
- Volumeregeling
- 8 verschillende melodieën
- Afneembare en wasbare bekleding
- Afneembare hoofdsteun
- Inclusief adapter
- Werkt ook op 4x C batterijen (exclusief)
- Afmeting: uitgeklapt: 76 x 60 x 65 cm
- Afmeting ingeklapt: 27 x 60 x 75 cm

Babyswing Little World Dreamday Dots

 Met deze Babyswing kan uw kindje heerlijk schommelen en dagdromen tegelijkertijd! Dit mooie schommelstoeltje heeft een moderne uitstraling en een vrolijke speelboog voor uw kindje. De 8 verschillende melodieën zullen uw kindje heerlijk vermaken terwijl hij in een van de vijf verschillende standen schommelt. 

Het wipstoeltje heeft een 5-punt gordel voor extra veiligheid. Ook kunt u een timer instellen voor het wipstoeltje zodat hij na een bepaalde tijd automatisch stopt. De bekleding is afneembaar en wasbaar in de wasmachine. Wanneer u het wipstoeltje niet in gebruik neemt, kunt u het eenvoudig inklappen en opbergen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier