Monddoekjes Hydrofiel Meyco Block Forest Green 3st

Monddoekjes Hydrofiel Meyco Block Forest Green 3st
  • Monddoekjes Hydrofiel Meyco Block Forest Green 3st
  • Monddoekjes Hydrofiel Meyco Block Forest Green 3st package

In voorraad.

€ 3,99
Productbeschrijving

Monddoekjes Hydrofiel Meyco Block Forest Green 3st

Eigenschappen:
-Merk: Meyco
-Materiaal: 100% katoen
-Afmetingen: 30x30 cm
-Wasbaar op 60 graden
-Geschikt voor in de droger
-Mag heet gestreken worden
-Beschikbaar in diverse dessins
-Ook verkrijgbaar als Swaddle doek, hydrofiele luiers en washandjes

 

Monddoekjes Hydrofiel Meyco Block Forest Green 3st

Hydrofiele producten worden veelvuldig gebruikt bij baby's en jonge kinderen omdat het hydrofiele materiaal erg geschikt is voor de kwetsbare babyhuid. Met deze grote monddoekjes kunt u de snoet van uw kleintje gemakkelijk poetsen. De set bestaat uit drie hydrofiele doeken, met hippe prints.

In dezelfde print zijn ook Swaddle doeken, washandjes en hydrofiele luiers verkrijgbaar.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier