Luma Badzitje Celestial Blue

Luma Badzitje Celestial Blue
  • Luma Badzitje Celestial Blue
  • Luma Badzitje Celestial Blue

In voorraad.

€ 11,99
Productbeschrijving

Luma Badzitje Celestial Blue

Het badzitje van Luma zorgt ervoor dat u beide handen vrij hebt zodat u alle tijd kan besteden aan het verzorgen van uw kindje. Door de handige zuignap onder het zitje kan het badzitje niet verschuiven.

Luma Badzitje Celestial Blue

Handig zitje speciaal ontworpen voor het Luma babybadje. Het badzitje is ook erg makkelijk vast te zetten met de zuignap in een normaal bad.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier