Vilten Opbergbox Opvouwbaar Childhome Grijs Wolk Mint

Vilten Opbergbox Opvouwbaar Childhome Grijs Wolk Mint
  • Vilten Opbergbox Opvouwbaar Childhome Grijs Wolk Mint

In voorraad.

Adviesprijs: € 24,99

voor € 9,99

Productbeschrijving

Vilten Opbergbox Opvouwbaar Childhome Grijs Wolk Mint

Eigenschappen:
- Afmeting uitgevouwen: 32 x 32 x 29 cm
- Afmeting opgevouwen: 32 x 32 x 8 cm
- Materiaal: Vilt (100% polyester)
- Tweezijdig te gebruiken
- Voorzien van een wolk applicatie

Vilten Opbergbox Opvouwbaar Childhome Grijs Wolk Mint

Handige opbergbox van Childhome op allerlei spulletjes netjes in op te ruimen. De box heeft een handgreep aan de voor- en achterzijde zodat deze in een kast gezet kan worden.
De opbergbox heeft 4 ritsen aan de zijkanten zodat deze, wanneer u hem niet gebruikt, opgebouwen kan worden. Door de ritsen kan de opbergbak ook tweezijdig gebruikt worden met aan de ene zijde een grijze kant met mintkleurige wolk en aan de andere zijde een effen mint kleur. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier