Badcape Bink Bedding Sil

Badcape Bink Bedding Sil
  • Badcape Bink Bedding Sil

Leverbaar met levertijd: 2-3 weken

€ 19,99
Productbeschrijving

Badcape Bink Bedding Sil

Eigenschappen:
- Merk: Bink Bedding
- Kleur: Zwart/Wit
- Print: Stippen
- Wasbaar in de wasmachine op 30°C
- Materiaal: 100% Katoen

Badcape Bink Bedding Sil

Deze Badcape is niet alleen confortabel maar ziet er ook nog een leuk uit. De capuchon is handig om je kleintje mee af te drogen en is gemaakt van 100% katoen waardoor het vocht goed absorbeert. Bekijk ook de andere items uit de Sil collectie van Bink Bedding.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier