Bebe-jou Stavast Po Uni Wit

Bebe-jou Stavast Po Uni Wit
  • Bebe-jou Stavast Po Uni Wit

In voorraad.

€ 7,99
Productbeschrijving

Bebe-jou Stavast Po Uni Wit

Eigenschappen:
- Anti-slip materiaal aan de onderzijde
- Inclusief handgreep voor gemakkelijk dragen

Bebe-jou Stavast Po Uni Wit

Met dit handige potje van Bebe-jou kunt u samen met uw kindje geleidelijk aan toewerken naar zindelijkheid. Het babypotje heeft anti-slip materiaal aan de onderzijde wat ervoor zorgt dat het potje niet kan gaan schuiven als dit wordt gebruikt. 
Door het handvat kunt u het potje gemakkelijk optillen en schoonmaken. Doordat het potje volledig uit één stuk is gemaakt, is dit makkelijk te reinigen onder de kraan. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier