Bedbank Coming Kids Rough White

Nu gratis verzending
Bedbank Coming Kids Rough White Sfeer
  • Bedbank Coming Kids Rough White Sfeer
  • Bedbank Coming Kids Rough White
  • Bedbank Coming Kids Rough Uitgeschoven Sfeer

Leverbaar met levertijd: 6-8 weken

€ 599,00
Productbeschrijving

Bedbank Coming Kids Rough White

Eigenschappen bedbank:
- Afmeting: L 210 x B 96 x H 79
- Materiaal: MDF; zijdeglans gelakt
- Inclusief lattenbodem & uitschuiflade
- Merk: Coming Kids

Let op! Dit bed wordt speciaal voor u besteld. Om het tienerbed compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet.Hierdoor bedraagt de levertijd op dit bed ongeveer 6-8 weken na bestelling en betaling. 

Bedbank Coming Kids Rough White

Deze stoere bedbank Rough van Coming Kids is een éénpersoons- en tweepersoonbed in één! Het bed heeft een afmeting van 90x200cm, maar door de grote uitschuiflade kan dit bed gemakkelijk veranderd worden naar een bed van 180x200cm. Ideaal voor een logeerpartijtje met een vriendje of vriendinnetje! De 3 lades aan de onderkant van het bed zorgen daarnaast nog voor erg veel opbergruimte. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier