Bedhekje Femke Bebies First Wit

Bedrek Femke Bebies First Wit
  • Bedrek Femke Bebies First Wit

In voorraad

Adviesprijs: € 39,99

voor € 33,33

Productbeschrijving

Bedrek Femke Bebiesfirst Wit

Bedrek Femke Bebiesfirst Wit

dubbelklik op afbeelding voor vergroting

 

Eigenschappen Bedrek Femke Bebiesfirst Wit

Dit bedrek voorkomt dat uw kindje uit bed valt. Het is eenvoudig te bevestigen tussen het matras en de lattenbodem. Dit bedrek wordt aangeraden voor een kinjde die de overstap maakt van een ledikant naar een normaal bed. Dit maakt de overstap minder eng, zowel voor u als voor uw kindje. Door het gewicht van het matras en van het kindje blijft bedrek Femke altijd op de goede plaats. Indien u liever het bedrek wilt vastschroeven is dat geen probleem. U kunt het bedhekje aan de lattenbodem vast schroeven. Afmetingen bedhekje Femke: 40 x 116 x 34 cm (hxbxd).

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier