Besafe Base Izi Modular i-Size

Nu gratis verzending
Besafe Base Izi Modular i-Size
  • Besafe Base Izi Modular i-Size | Mogelijkheden
  • Besafe Base Izi Modular i-Size

In voorraad.

€ 249,00
Productbeschrijving

Besafe Base Izi Modular i-Size

Eigenschappen:
- Geschikt voor autostoeltjes Besafe Izi Go Modular i-Size of Besafe Izi Modular i-Size
- Voldoet aan de i-Size norm
- Indicatoren geven juiste bevestiging aan
- Verstelbaar voor extra beenruimte
- Te bevestigen in de auto dmv Isofix

Besafe Base Izi Modular i-Size

Bevestig jouw Besafe Izi Modular autostoeltje gemakkelijk in de auto met deze handige Base! De base is geschikt voor zowel het autostoeltje Besafe Izi Modular i-Size als het autostoeltje Besafe Izi Go Modular i-Size. Met behulp van deze Base voldoen de autostoeltjes aan de strenge i-Size norm. 
De base is gemakkelijk in de auto te plaatsen door middel van de Isofix connectoren. Verschillende indicatoren in de Base geven aan wanneer deze juist bevestigd is. Wanneer u uw kindje achterwaarts vervoerd in de base verstelbaar voor extra beenruimte. Bij een groep 0/1-autostoel heeft u een antirotatiebeugel nodig om de base te verstellen. Hierdoor krijgt uw kindje meer beenruimte. Let op: een antirotatiebeugel wordt niet bij de BeSafe iZi Modular base bijgeleverd.

Let op: Besafe Base Izi Modular i-Size wordt geleverd zonder autostoeltje. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier