Boek Bumba Flapjes: Ik hou van jou

Boek Bumba Flapjes: Ik hou van jou
  • Boek Bumba Flapjes: Ik hou van jou
  • Boek Bumba Flapjes: Ik hou van jou

In voorraad

€ 7,99
Productbeschrijving

Boek Bumba Flapjes: Ik hou van jou

Eigenschappen:
- Geschikt van 0-4 jaar
- Hardcover boek
- Voorzien van 8 pagina's
- Voorzien van flapjes

Boek Bumba Flapjes: Ik hou van jou

Boek over Bumba en zijn vriendjes. Bumba wil graag de zon opzoeken en pakt zijn koffer om naar een warm land te gaan. Zijn vriendjes proberen hem te overtuigen dat vriendschap en liefde meer warmte geeft dan de zon. 
Het boekje is in rijm geschreven en voorzien van flapjes waarachter je verschillende dingen kunt ontdekken. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier