Boek Bumba Foam: Op het potje

Boek Bumba Foam: Op het potje
  • Boek Bumba Foam: Op het potje
  • Boek Bumba Foam: Op het potje

In voorraad

€ 9,99
Productbeschrijving

Boek Bumba Foam: Op het potje

Eigenschappen:
- Geschikt vanaf circa 6 maanden - 3 jaar
- Afmetingen: 19 x 19cm
- Materiaal: Foam & karton
- 16 pagina's 

Boek Bumba Foam: Op het potje

Zijn jij en je kindje bezig met zindelijkheid? Dan is dit het ideale boekje! In dit boekje wordt via Bumba en Babilu op een vrolijke manier de bedoeling van een potje uitgelegd. Het boekje is gemaakt van foam waarop kartonnen bladzijdes zijn bevestigd. Hierdoor is het boekje erg stevig en kan je kindje dit ook alleen lezen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier