Boek Mijn Kleinkind Pauline Oud

Boek Mijn Kleinkind Pauline Oud
  • Boek Mijn Kleinkind Pauline Oud

In voorraad.

Adviesprijs: € 19,99

voor € 15,00

Productbeschrijving

Boek Mijn Kleinkind Pauline Oud

Afmetingen: 27 x 203 x 179 Erg leuk om cadeau te geven!

Boek Mijn Kleinkind Pauline Oud

Het Boek Mijn Kleinkind Pauline Oud is een mooi boek voor (aanstaande) opa & oma. In het boek kunnen alle mijlpalen van uw kleinkind genoteerd worden. Ook is er ruimte voor illustraties en staan er een aantal vragen in die erg leuk zijn om in te vullen. Het boekje zal een dierbare herinnering opleveren en perfect om cadeau te geven. In het boek kunnen alle mijlpalen van uw kind tussen 0-4 jaar in worden opgenomen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier