Odo het Uiltje Olivier Austria

Odo het Uiltje Olivier Austria | Cover
  • Odo het Uiltje Olivier Austria | Cover

In voorraad

€ 14,99
Productbeschrijving

Odo het Uiltje Olivier Austria

Eigenschappen:
- Uitgever: Bakermat
- Auteur: Olivier Austria
- Afmeting: 28,3 x 22,1 x 1cm
- Bindwijze: Hardcover
- Leeftijd: 4 - 6 jaar

Odo het Uiltje Olivier Austria

Een kleine samenvatting: Het verhaal gaat over een lief klein uiltje genaamd Odo die voor het allereerst in zijn leven op kamp gaat en hoopt daar veel nieuwe vriendjes te maken. Hij komt er alleen achter dat hij nergens bij hoort. ben je benieuwd hoe dit verder gaat? Het boek schikt zich uitstekend voor op school om voor te lezen of gewoon thuis voor dat ze gaan slapen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier