Bopita Kast 2-deurs Verona Wit

Bopita Kast 2-deurs Verona Wit
  • Bopita Kast 2-deurs Verona Wit
  • Bopita Kast 2-deurs Verona Wit
  • Bopita Kast 2-deurs Verona Wit | Binnenzijde
  • Bopita Kast 2-deurs Verona Wit | Handgreep

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

€ 399,00
Productbeschrijving

Bopita Kast 2-deurs Verona Wit

Eigenschappen kast: 

- Afmeting kast (HxBxD) : 179x109x53 cm 
- Materiaal: MDF/Spaanplaat
- Merk: Bopita

Om de kast compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten de levering binnen 2 à 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Bopita Kast 2-deurs Verona Wit

Deze strakke kledingkast van Bopita is uitgevoerd in wit MDF. De kledingkast is gemaakt van MDF en spaanplaat en is voorzien van een roede en verschillende legplanken. Zo heeft u voldoende voldoende ruimte om alle babykleding netjes op te bergen. De meubels van de Bopita Verona serie zijn los verkrijgbaar, maar ook als complete babykamer. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier