Box Inklapbaar Hugo Wit + Boxkleed CrizzzCrozzz Silver Blue

  • Box Inklapbaar Hugo Wit
  • Box Inklapbaar Hugo Wit
  • Box Inklapbaar Hugo Wit
  • Box Inklapbaar Hugo Wit | Ingeklapt
  • Box Inklapbaar Hugo Wit | Ingeklapt

In voorraad

€ 99,99

Prijs zoals weergegeven: € 99,99

Box Inklapbaar Hugo Wit   +€ 0,00
Boxkleed CrizzzCrozzz Silver Blue   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 99,99

Productbeschrijving

Box Inklapbaar Hugo Wit + Boxkleed CrizzzCrozzz

Eigenschappen box:
- Afmeting buitenmaat: 102 x 76cm
- Afmeting binnenmaat: 70,5 x 97cm
- Afmetingen ingeklapt: 97.5 x 12cm
- Hoogte: 74cm
- Gewicht: 18kg
- Inclusief opgevulde en gelamineerde bodemplaat
- Inclusief wielen

Eigenschappen boxkleed:
- Afmeting: 80x100cm
- Wasbaar op 40 graden

Box Inklapbaar Hugo Wit + Boxkleed Hello Handsome

Bij deze box wordt nu tijdelijk een gratis boxkleed CrizzzCrozzz t.w.v. €14,99 geleverd! 

Box Hugo is niet alleen een stevige, praktische box gemaakt van massief beukenhout maar kan ook nog eens ingeklapt worden. Hierdoor kunt u de box gemakkelijk opvouwen en opbergen wanneer deze niet gebruikt worden. 
Box Hugo Wit heeft een standaard box afmeting waardoor deze geschikt is voor alle standaard boxkleden. De box heeft een opgevulde bodemplaat die gelamineerd is waardoor deze gemakkelijk te poetsen is. De bodemplaat kan op 2 hoogtes in de box worden geplaatst. 
Het inklappen van deze box is in een paar tellen gebeurd. De box wordt uitgeklapt vastgezet met 4 klemmen, wanneer u de box inklapt is dit slechts een kwestie van de bodemplaat eruit tillen en de klemmetjes loshalen. 
Door de wieltjes kan deze box daarnaast ook gemakkelijk weggereden worden. Uiteraard zijn de wieltjes vast te zetten. 
De box is gemaakt van massief beukenhout en heeft een enkele witte laklaag. Hierdoor kunnen kleine oneffenheden aan het oppervlak zichtbaar zijn. 

Mooi, dik gevoerd boxkleed van Little Lemonade . Het boxkleed heeft een blauwe kleur langs de randen, een lichter middengedeelte met de tekst 'Hello Handsome'. Het boxkleed is gemaakt van heerlijk zacht materiaal zodat jouw kleintje hier lekker op kan spelen en slapen. Het boxkleed heeft een afmeting van 80x100cm en kan gewassen worden op 40 graden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier