Boxkleed 80x100 Pip

Boxkleed 80x100 Pip
  • Boxkleed 80x100 Pip
  • Boxkleed 80x100 Pip | Zoom

In voorraad.

€ 39,99
Productbeschrijving

Boxkleed 80x100 Pip

Eigenschappen:
- Merk: Bink Bedding
- Kleur: Roze 
- Print: Ananas
- Geschikt voor een standaard box
- Ook te gebruiken als speelkleed
- Wasbaar op 30 graden
- Materiaal: 100% katoen
- Afmeting: 80 x 100 cm

Boxkleed 80x100 Pip

Met dit leuke boxkleed van het merk Bink Bedding kan uw kindje op een heerlijk kleed spelen in de box. Het boxkleed is gemaakt van lekker zacht katoen. En heeft een leuke ananas print erop het is leuk te combineren met de andere items van de pip lijn. Het kleed heeft een standaard afmeting waardoor die in vrijwel iedere box met een standaard afmeting van 80x100 cm past. U kunt het kleed ook als speelkleed op de grond gebruiken. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier