Boxkleed Jollein Leopard 80x100 Black/White

Boxkleed Jollein Leopard 80x100 Black/White
  • Boxkleed Jollein Leopard 80x100 Black/White
  • Boxkleed Jollein Leopard 80x100 Black/White | Foto
  • Boxkleed Jollein Leopard 80x100 Black/White | Sfeer

In voorraad

Adviesprijs: € 39,99

voor € 34,99

Productbeschrijving

Boxkleed Jollein Leopard 80x100 Black/White

Eigenschappen:
- Merk: Jollein
- Kleur: Zwart/wit
- Print: Luipaard
- Afmeting 80x100cm

Boxkleed Jollein Leopard 80x100 Black/White

Dit zacht boxkleed zal je kindje heerlijk vinden om lekker op te liggen en te spelen, je kan het ook gebruiken als een speelkleed voor binnen en buiten. Het luipaarden printje komt uit de Leopard collectie van Jollein en is goed te combineren met uw huisstijl.

TIP! Dit product kun je wassen op een temperatuur van maximaal 40 graden en je kunt het product strijken. Het boxkleed mag niet in de droger.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier