Boxkleed Little Lemonade Hello Handsome

Boxkleed Jollein Comfy Fleece Grey
  • Boxkleed Little Lemonade Hello Handsome
  • Boxkleed Little Lemonade Hello Handsome

In voorraad

Adviesprijs: € 29,99

voor € 14,99

Productbeschrijving

Boxkleed Little Lemonade Hello Handsome

Eigenschappen:
- Afmeting: 80x100cm
- Wasbaar op 40 graden

Boxkleed Little Lemonade Hello Handsome

Mooi, dik gevoerd boxkleed van Little Lemonade . Het boxkleed heeft een blauwe kleur langs de randen, een lichter middengedeelte met de tekst 'Hello Handsome'. Het boxkleed is gemaakt van heerlijk zacht materiaal zodat jouw kleintje hier lekker op kan spelen en slapen. Het boxkleed heeft een afmeting van 80x100cm en kan gewassen worden op 40 graden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier