Boxmatras ABZ KM450 75 x 95 x 5cm

Boxmatras ABZ-241 Polyether

Adviesprijs: € 39,99

voor € 33,99

Productbeschrijving

Boxmatras ABZ KM450 75 x 95 x 5cm

Eigenschappen:

  • Polyetherschuim SG20
  • Veerkrachtig
  • 5 cm dik
  • Tijk uitwasbaar op 60 gradenBoxmatras ABZ KM450 75 x 95 x 5cm

Laat je kleintje heerlijk comfortabel spelen of slapen in de box met dit fijne boxmatrasje van ABZ! De box is zeker de eerste maanden een vaste verblijfplek van je baby, dus het is fijn als je kleintje niet te hard hoeft te liggen. De tijk van dit matrasje is uitwasbaar op 60 graden, dus mochten er ongelukjes zijn is het zó weer schoon!

Door de afmeting van 75 x 95 is dit matras geschikt voor de meeste boxen, dit is namelijk een standaard maat.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier