Buggy Chicco Liteway3 Dark Beige

Nu gratis verzending
Buggy Chicco Liteway3 Dark Beige
  • Buggy Chicco Liteway3 Dark Beige

Adviesprijs: € 149,99

voor € 99,99

Productbeschrijving

Buggy Chicco Liteway3 Dark Beige

Eigenschappen

- Lichtgewicht buggy
- Rugleuning in 5 standen verstelbaar; volledig horizontaal
- Beensteun 2 standen verstelbaar
- Zwenkwielen voor (vast te zetten)
- 5-puntsveiligheidsgordel
- Bekleding afneem- en wasbaar
- Geschikt vanaf 0 maanden
- Gewatteerde voorbeugel
- Ruime zonnekap
- Ergonomische handgrepen
- Compact in te klappen en meedragen
- Gewicht: 7 kg
- Max. draaggewicht: 22 kg
- Afmetingen opengeklapt: 46,5 x 87,5 x 103 cm
- Afmetingen dichtgeklapt: 29 x 29 x 105 cm 

Buggy Chicco Liteway3 Dark Beige

Met de Chicco Liteway3 kunt u lekker met uw kindje op pad! Doordat de buggy lichtgewicht is en lekker compact is, kunt u hem eenvoudig meenemen. Doordat de rugleuning met één hand in 5 standen te verzetten is, is deze buggy al geschikt vanaf de geboorte. 

Het 5-puntsveiligheidstuigje en grote zonnekap beschermen uw kindje in de buggy. Dankzij de extra grote achterwielen en zwenkwielen aan de voorkant is deze buggy goed te besturen. Wanneer u tijdelijk geen gebruik maakt van de Liteway kunt u hem eenvoudig opvouwen tot een klein pakketje. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier