Buggy Quax Compact XL Pink

Nu gratis verzending
Buggy Quax Compact XL Pink
  • Buggy Quax Compact XL Pink
  • Buggy Quax Compact XL Pink
  • Buggy Quax Compact XL Pink
  • Buggy Quax Compact XL Pink
  • Buggy Quax Compact XL Pink
  • Buggy Quax Compact XL Pink
  • Buggy Quax Compact XL Ingeklapt (voorbeeldkleur)

In voorraad.

Adviesprijs: € 159,99

voor € 69,99

Productbeschrijving

Buggy Quax Compact XL Pink

Eigenschappen: 

- Lichtgewicht: 4.4kg
- Eenvoudig en zeer compact inklapbaar
- Doorlopende duwstang voor meer controle over de buggy
- Verstelbare rugleuning in meerdere slaapstanden
- Inclusief boodschappenmand
- Inclusief veiligheidsbeugel
- Afmetingen buggy: 101x51x77 cm
- Merk: Quax

Buggy Quax Compact XL Pink

Deze lichtgewicht buggy van het bekende merk Quax is ideaal voor tripjes en vakanties. Deze buggy weegt namelijk maar 4.4 kilo en is daarnaast eenvoudig en erg compact inklapbaar. Super handig voor op reis, maar ook om thuis of in de auto makkelijk mee  te nemen en op te bergen. 

De buggy is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een beschermbeugel, waardoor je kindje altijd veilig mee op pad gaat. De rugleuning is verstelbaar in verschillende standen zodat je kleintje altijd lekker kan zitten, ontspannen of zelfs slapen.

Daarnaast wordt de buggy geleverd inclusief een ruime boodschappenmand. Hier kun je je boodschappen in opbergen, zodat je je handen vrij hebt. Doordat de buggy een doorlopende duwbeugel heeft, is deze gemakkelijk met één hand te besturen. Hierdoor kunt u extra comfortabel met uw kleintje op pad. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier