Buggy Safety 1st Up To Me Black Chic

Buggy Safety 1st Up To Me Black Chic
  • Buggy Safety 1st Up To Me Black Chic
  • Buggy Safety 1st Up To Me Black Chic

In voorraad

€ 99,99
Productbeschrijving

Buggy Safety 1st Up To Me Black Chic

Eigenschappen:
- Lichtgewicht aluminium frame
- Verstelbare rugleuning
- Compact inklapbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen
- Achterwielen voorzien van vering
- Centraal remsysteem op de achterwielen
- 5-punts veiligheidsgordel met gordelpads

 

Buggy Safety 1st Up To Me Black Chic

De buggy Up To Me van Safety 1st is van alle gemakken voorzien en toch erg lichtgewicht en compact zodat deze gemakkelijk mee te nemen is. 
Door de verstelbare rugleuning en voetenplank kan de buggy in verschillende ligstanden worden versteld zodat uw kind hier in kan rusten en slapen. Daarnaast heeft de buggy een volledig afneembare en wasbare bekleding, ideaal bij ongelukjes! 
De buggy is voorzien van een lichtgewicht frame met dubbele wielen voor en achter en zwenkstand op de voorwielen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier