Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost

Nu gratis verzending
Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost
  • Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost
  • Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost
  • Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost
  • Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost
  • Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost
  • Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Aspen
  • Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Aspen

In voorraad

€ 179,00
Productbeschrijving

Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost

Eigenschappen

- Buik- en rugdrager
- Geschikt vanaf de geboorte tot circa 3,5 jaar (16 kg)
- Verstelbare schouder- en heupbanden
- Verstelbare beenopeningen
- Afmeting babydrager: B 15.2- 33 x L 33-43.2 cm
- Afmeting heupband: 60.1- 145 cm
- Heupband verstelbaar tot maximaal 145 centimeter
- Gewicht: 1,23 kg
- Inclusief geintegreerde baby verhoger
- Inclusief vakje met rits
- Inclusief verstelbaar zonnekapje voor schaduw
- Incusief afneembare hoofd- en neksteun
- Erkend als ''Heup-vriendelijk'' product
- Te bevestigen met 4 magnetische sluitingen
- Materiaal: baby gecertificeerde Oeko-Tex® stof

Buik- en Rugdrager Nuna Cudl Frost

Met de buik- en rugdrager Cudl van het luxe merk Nuna heeft u uw kindje altijd dichtbij. 

Deze buik- en rugdrager is al geschikt vanaf de geboorte. De eerste maanden ligt uw kindje dicht tegen de borst aan met het gezicht naar u toe. Dankzij de geïntegreerde newborn verhoger ligt uw baby op de perfecte hoogte. Wanneer uw kindje wat groter is, hoeft u de verhoger niet meer te gebruiken. Als uw baby er klaar voor is om meer van de wereld te ontdekken, kan uw kindje in de Cudl geplaatst worden met het gezicht van u af. Wanneer uw kindje wat ouder is, kan hij of zij op uw rug gedragen worden, terwijl u nog steeds beide handen vrij heeft. 

De Cudl is officieel erkent als een ''Hip Healthy'' product. Dit betekend dat de buikdrager uw heupen niet overbelast. Dit komt mede door de gevoerde schouder- en heupbanden die niet alleen zorgen voor comfort, maar ook voor het gelijk verdelen van het gewicht van uw kindje. Doordat deze schouder- en heupbanden in zijn geheel verstelbaar zijn, past deze buikdrager altijd bij uw lichaam en dat van uw kindje. 

Daarnaast is de hoofd- en neksteun afneembaar wanneer uw kindje wat ouder wordt. Ook is er een innovatieve verstelling mogelijk voor de beenopeningen. Aan de zijkant van de Cudl zit een rits met vakje, waar u de meest waardevolle spullen kunt opbergen. De Cudl wordt bevestigd door middel van 4 magnetische sluitingen. Makkelijk én veilig! 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier