Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate

Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate
  • Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate
  • Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate
  • Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate
  • Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate
  • Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate

In voorraad.

€ 139,99
Productbeschrijving

Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate 

Eigenschappen draagzak: 

- Buik- en rugdrager
- Geschikt voor kinderen van 3,5 kg. tot 20 kg
- Geen verkleiner nodig
- Afmetingen heupband: 12,7 x 68,6 cm
- Verstelbaar zitvlak
- Gewicht draagzak: 0,77 kg
- Materiaal: handgemaakt canvas (Öko-Tex 100)
- Merk: Tula 

Buikdrager Tula 2P Free2Grow Playdate 

Je baby wil, zeker de eerste maanden, dichtbij je zijn. Hoe kan dit beter dan met een buikdrager? Deze drager van het bekende merk Tula is comfortabel voor zowel ouder als kind. De draagzak voorkomt dat je last van je nek en/of schouders krijgt. Daarnaast is de Tula buik-en rugdrager volledig op je eigen lichaam afstellen door middel van de heupband. De drager kan zowel op de buik als op de rug gedragen worden. Kortom: van deze draagzak heb je extra lang plezier! Het zitgedeelte van de buik- en rugdrager is verstelbaar in 3 standen. 

Het is voor een pasgeborene van belang dat het kindje gedragen wordt in een kikkerhouding. De buikdrager Tula Free to Grow Carrier biedt deze mogelijkheid, waarbij de perfecte zithouding gerealiseerd wordt. Pasgeborene en baby´s kunnen het beste op de buik gedragen worden. Als je kindje ouder wordt kun je de draaghouding veranderen en de draagzak op je rug dragen. Deze positie wordt aangeraden om toe te passen wanneer de nekspieren van je kleintje sterk genoeg zijn, vanaf dit moment kan je kindje goed, zelfstandig zitten. 

Bekijk het filmpje hieronder voor meer uitleg over de verschillende posities.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier