Chicco Badbloem Badspeeltje

Chicco Badbloem Badspeeltje
  • Chicco Badbloem Badspeeltje

In voorraad

Adviesprijs: € 18,99

voor € 12,99

Productbeschrijving

Chicco Badbloem Badspeeltje

Eigenschappen
- Chicco
- Badspeeltje
- Inclusief gietertje
- Afmetingen 8,5 x 9,5 x 21,5 cm
- Multicolor

Chicco Badbloem Badspeeltje

 Een super leuke mutlicolor badspeeltje van het merk Chicco. Vindt uw kleintje douchen niet echt zitten? Dan is dit de juiste speeltje de leukste cadeau om mee te spelen. Dit bloemetje wordt geleverd inclusief gietertje. Ook kunt u dit badbloem met behulp van een zuignap vast zetten. Wanneer uw kindje water giet over het bloemetje zal deze draaien! 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier