Chicco Magic Stars Cot Mobile Blue

Chicco Magic Stars Cot Mobile Blue
  • Chicco Magic Stars Cot Mobile
  • Chicco Magic Stars Cot Mobile
  • Chicco Magic Stars Cot Mobile
  • Chicco Magic Stars Cot Mobile Blue
  • Chicco Magic Stars Cot Mobile Blue Remote
  • Chicco Magic Stars Cot Mobile Blue

In voorraad

Adviesprijs: € 59,99

voor € 49,99

Productbeschrijving

Chicco Magic Stars Cot Mobile Blue

- Gewicht: 2,18 kg
- Afmetingen: 37 x 35 x 64 cm (lxbxh)

Chicco Magic Stars Cot Mobile Blue

Bijzondere muziekmobiel van Chicco welke op uw kindje reageert en u naar keuze verschillende klassieke of new age melodieën af kunt laten spelen. Door het bovenste gedeelte te verwijderen, maakt u van het muziekmobiel een projector met verlichting en talrijke melodieën. Wanneer uw kindje huilt, gaat het draaimolentje automatisch aan en stelt het uw kindje gerust met de magie van de projectie en muziek. Het draaimolentje is met de afstandsbediening op afstand in te schakelen. De projectie weergave verschijnt tegelijkertijd op het draaimolentje en op het plafond van de kinderkamer.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier