Chicco My First Nest Blue

Chicco My First Nest Blue
  • Chicco My First Nest Blue
  • Chicco My First Nest Blue
  • Chicco My First Nest Blue
  • Chicco My First Nest Blue
  • Chicco My First Nest Blue
  • Chicco My First Nest Blue
  • Chicco My First Nest Blue

In voorraad

€ 39,99
Productbeschrijving

Chicco My First Nest Blue

Eigenschappen

- Merk: Chicco
- Wasbaar in de wasmachine
- Afmeting: 40x40 cm
- Te gebruiken als babynestje
- Inclusief muziek
- Inclusief licht
- Inclusief speeltjes
- Materiaal: polyester
- Geschikt vanaf de geboorte

Chicco My First Nest Blue

Chicco's my first nest groeit met uw kindje mee door verschillende fases. De eerste maanden is dit een heerlijk comfortabel babynestje. Uw kindje kan er een heerlijk dutje in doen, en vanaf 2 maanden mag het hoofdje op het kussen ter ondersteuning. Vanaf 4 maanden, als uw kindje om begint te rollen, helpt het nestje bij het trainen van de buikspieren. Wanneer uw kindje rechtop kan zitten, biedt de rand extra ondersteuning in de rug. 

Daarnaast is het nestje voorzien van verschillende speeltjes, zoals een zachte knuffel, spiegeltjes, bijtringen en labeltjes. Ook kan uw kindje genieten van 30 minuten muziek van Bach, Mozart en Glinka. De ingebouwde lichtjes branden mee op de maat van de muziek. Het volume kunt u zelf instellen. 

Dit nestje prikkelt uw kindje dus gedurende de eerste maanden op alle manieren die hij of zij nodig heeft.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier